O výhodách krytu na iPhone v podobě knížkového pouzdra

0 Comments


Chcete udělat radost vaší přítelkyni a pořídit jí kryt na iPhone 6S? Pak vybírejte mezi knížkovými pouzdry s otevírací přední stranou. Jaké výhody toto řešení přináší?

Líbivý vzhled – knížková pouzdra si drží prim v estetice, je to nejkrásnější typ pouzder, které jsou na trhu k mání, a která jsou zároveň velmi levná a dobře dostupná. Mobil uzavřený v tomto krytu připomíná kapesní diář nebo drobný svazek poezie či obdobnou knižní beletrii a nepřipadá vám jen jako kus chladného elektronického výrobku z kovu a plastu.

mobil iPhone

Dostatečná pevnost – knížková pouzdra se vyrábí komplet z polyuretanu. Je to plastická hmota zdravotně nezávadná a také mimořádně tvárná. Vnitřní část pouzder tvoří termoplastický polyuretan TPE, což je materiál velice pevný a odolný vůči mechanickému zatížení. Vnitřek krytu je jakási vanička, kam mobil vložíte a polyuretan jej obejme ze všech stran kromě té přední. Přední část, tedy vlastně celý vnější skelet tvoří také polyuretan, ale tentokrát v podobě takzvané eko-kůže. Název souvisí s podobou pravé kůže, proto má takové pouzdro velmi elegantní vzhled. Z eko-kůže se vyrábí i stélky a další části dámské obuvi a vaše přítelkyně si toho možná bude vědoma. Obuv také musí vydržet mechanickou zátěž při náročném pohybu chodidel v terénu, proto se tento materiál osvědčil i u pouzder mobilních telefonů.

mobil na stole

Kontrastní barva k večerní toaletě – pouzdra ve tvaru knížky jsou výborným doplňkem na společenské akce, jako jsou plesy, firemní rauty, návštěvy divadel, oslavy, svatby apod. Právě tam dobře vyniká barva pouzdra, tedy například k zeleným šatům červené pouzdro, k bílým halenkám či světlému kostýmu výrazně syté modré nebo žluté pouzdro atd. Kontrast barev je to, co vytváří onu krásu, kdybyste použili barvu krytu mobilu shodnou s oblečením, splyne to v jeden celek a bude to vypadat podivně.